Eenvoudig. Flexibel. Smart.

blueCompact is het eerste sluitsysteem dat via een app aangestuurd wordt. Daardoor kan de configuratie individueler, flexibel en eenvoudiger – ook achteraf – door uzelf worden uitgevoerd. U profiteert na de installatie blijvend van een volledige controle en een volledig overzicht over het complete sluitsysteem.

blueCompact is ideaal voor slimme particuliere woningen en voor kleinere, toekomst gerichte bedrijven. Ontdek nu nog meer argumenten voor elektronische sluitsystemen met deze nieuwste highlight van Winkhaus.

Een intelligent systeem met slimme bediening

Door de ongecompliceerde bediening via de app is het beheer van het complete systeem kinderlijk eenvoudig en extreem comfortabel. Als eerste systeem überhaupt maakt blueCompact het u mogelijk de bediening van alle processen, autorisaties en wijzigingen via een smartphone of tablet uit te voeren.

Direct reageren op sleutelverlies

Dankzij het beheer via de app kunt u meteen na het verlies van een sleutel in actie komen en de sleutel per omgaande blokkeren. De ingetrokken autorisaties zorgen ervoor dat de sleutel voor de vinder in essentie waardeloos wordt. Mocht de sleutel weer opduiken, dan kunt u deze in luttele minuten weer activeren.

Zicht op elke sluitgebeurtenis

In de app kunt u naderhand overzichtelijk en exact zien met welke sleutel en op welk moment zich iemand toegang heeft verschaft tot welke ruimte. Dat biedt u de mogelijkheid tot een uitgebreide toegangscontrole van uw gebouw. Met blueCompact behoudt u dus doorlopend het overzicht over alles wat er bij uw deuren gebeurt.

Sluitautorisaties op afstand tijdelijk vrijgeven

Het tot in de kleinste details doordachte blueCompact-systeem van Winkhaus biedt u ook een oplossing, wanneer u een sluitautorisatie op afstand tijdelijk wilt vrijgeven. U kunt bijvoorbeeld een actieve sleutel bij een buurman deponeren, zodat deze hem in acute noodgevallen kan gebruiken. Daarbij geldt als voorwaarde dat u hem via de app een autorisatie toestuurt en daarmee de sleutel tijdelijk activeert.

Geen opslag in de cloud

blueCompact doet er alles aan om uw gegevens te allen tijde te beschermen. Alle details over uw sluitsysteem worden niet in een cloud, maar op de Masterkey zelf veilig opgeslagen. Op die manier heeft niemand de mogelijkheid zonder uw toestemming de informatie te bemachtigen die hem of haar de mogelijkheid zou bieden de deuren te openen.

blueCompact van Winkhaus

Het hele systeem heel gemakkelijk leren kennen

blueCompact voldoet aan alle eisen die aan een gebruiksvriendelijk systeem gesteld mogen worden. Want hoewel deze toegangsorganisatie een groot aantal functies biedt, blijven de bediening en het gebruik intuïtief en gemakkelijk te leren. Een Video-Tutorial-concept begeleidt u en legt u stap voor stap elke individuele functie uit.

Uitbreidbaar en gemakkelijk in te bouwen

blueCompact bestaat van begin tot eind uit perfect op elkaar afgestemde componenten. De genormeerde cilinderformaten vergemakkelijken de installatie op locatie, zodat het systeem ook gemakkelijk zonder technici installeerbaar is. Wanneer uw gebouw uitgebreid wordt groeit het systeem met u mee, tot 99 sleutels en 25 cilinder zijn mogelijk.

blueCompact in vergelijking

Bij een vergelijking van blueCompact met klassieke, mechanische sluitsystemen wordt al snel duidelijk dat comfort en gebruikersvriendelijkheid gepaard gaan met veiligheid en kostenbeparingen op lange termijn.