BINNEN & BUITEN
Door gebruik van meerdere innovatieve technieken zeer geschikt voor binnen en buiten gebruik.

LOCATIE-BEPALING
Altijd zien waar iemand zich bevind met unieke locatiebepaling voor in de woning of onderweg.

(ZORG) MELDBANK
Koppeling met professionele (zorg) meldbanken optioneel beschikbaar.

SOS-Care is een handig, draagbaar alarmeringssysteem voor iedereen die direct over medische of sociale hulp wil kunnen beschikken. SOS-Care werkt als een mobiele telefoon met maar 1 knop. Het is een geavanceerde, kleine mobiele zender die door een simpele knopdruk geactiveerd wordt. Daarna is er direct persoonlijk contact met een alarmcentrale of een mantelzorger. Als spreken niet mogelijk is of iemand niet (meer) weet waar hij/zij is, zorgt een GPS-tracker ervoor dat de drager snel gelokaliseerd wordt
Zelfstandig en veilig
SOS-Care is een uitstekende tijdelijke oplossing voor mensen die herstellende zijn van een ziekte of operatie. Met de SOS-Care service kunnen ze goed alleen zijn met de zekerheid dat er onmiddelijk hulp kan worden ingeroepen, mocht er een complicatie optreden. Voor andere, vaak oudere mensen is het de blijvende oplossing om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen en functioneren. Afhankelijk van de behoefte wordt door een druk op de SOS-knop een mantelzorger of een professionele meldkamer ingeschakeld om actie te ondernemen.
Flexibel inzetbaar, snel opzegbaar
Het systeem is makkelijk te installeren, snel inzetbaar en even snel opzegbaar. Of het nu gaat om 3 dagen of 3 jaar, SOS-Care biedt de noodzakelijke hulp en is onvervangbaar vangnet voor mensen die in principe wel alleen kunnen en willen zijn, maar behoefte hebben aan een snelle hulp als het nodig is. Afhankelijk van uw keuze wordt familie of vrienden gealarmeerd. Wanneer die moeilijk bereikbaar zijn of er behoefte is aan maximale zekerheid is er de koppeling met een hoogwaardige alarmcentrale, waar professionals direct in actie komen als het systeem geactiveerd wordt.
Alle voordelen van een SOS-Care op een rij:
SOS-Care biedt 2 abonnementsvormen
  • Sterke zender
  • Werkt overal: thuis, buiten, onderweg en op vakantie
  • Binnen 1 dag inzetbaar
  • Snel opzegbaar
  • Overzichtelijke kostenstructuur
  • Super eenvoudige bediening
  • Gemakkelijk oplaadbaar met bijgeleverd dockingstation
  • Direct contact met meldkamer of verzorger
  • GPS-Tracker
SOS MANTELCARE
Bij een oproep met de SOS-Care knop wordt een mantel-zorger gealarmeerd. Hij of zij neemt dan contact op om de benodigde zorg te kunnen bieden.

SOS-PROFICARE
In deze abonnementsvorm wordt een zorgmeldcentrale ingeschakeld, die vervolgens professionele hulp organiseert.

Voor prijzen of meer informatie: info@sos-care.nl

SOS-Care via je smartphone
SOS-Care heeft ook een app voor op je smartphone om direct meer informatie te krijgen en te zien of de SOS-Care geactiveerd is.